VAUČERI

1450 DIN. Test intolerancije na hranu u Poliklinici NS-LAB!

Redovna cena: 3500.00 din

Cena za članove kluba 1450.00 din

Ušteda 2050 din

PONUDA OBUHVATA: 1.450 din umesto 3500 din. za test intolerancije na hranu i obuhvata analizu koja se obavlja vađenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!

Informacije o ponudi

1.450 din umesto 3500 din. za test intolerancije na hranu (349 namirnica) i obuhvata analizu koja se obavlja vađenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!

ŽELITE DA NA ZDRAV NAČIN SKINETE VIŠAK KILOGRAMA?

Pre bilo kakve dijete, uradite test intolerancije na hranu, pomoću kojeg ćete saznati koje namirnice su Vašem organizmu preko potrebne, kojih možete da se odreknete bez ikakvih loših posledica po zdravlje, a koje biste trebali da izbegavate u širokom luku. Takođe, test intolerancije je brz način za lečenje hroničnih bolesti. Test netolerancije na hranu(349 namirnica), koji se obavlja u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad.mnogo je određeniji od uopštenog testa prema krvnim grupama. Dobija se iz vene i to se vrši venepunkcijom tj. venski,  a rezultati testa su individualni tj. važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Nešto što je drugima lekovito, Vama može doneti više štete nego koristi.

Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica, ali najbolje uz konsultaciju sa lekarom. Kada iz jelovnika budete eliminisali namirnice koje ne prijaju Vašem organizmu, ne samo da ćete se osloboditi viška kilograma, nego će u Vašem telu nastati potrebni balans: oslobađate se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao što su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor itd.

Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat testa intolerancije na hranu nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.

Ukoliko Vas interesuje test intolerancije na hranu, Poliklinika NS-LAB Svetozara Miletića 24, u Novom Sadu daće Vam sve potrebne odgovore i savet.

Informacije o pružaocu usluge

POLIKLINIKA NS-LAB

Svetozara Miletića 24, 21000 Novi Sad