POKLON VAUČERI

Besplatna dva termina za Časove klavira ili pevanja za sve uzraste i mesec dana muzičke radionice za decu uzrasta od 3-7 godina u --CENTRU ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE ,,MUZIKA,, Kralja Aleksandra 1, Novi

Redovna cena: 2500.00 din

Cena za članove kluba 0.00 din

Ušteda 2500 din

Besplatna dva termina za Časove klavira ili pevanja za sve uzraste i mesec dana muzičke radionice za decu uzrasta od 3-7 godina u --CENTRU ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE ,,MUZIKA,, Kralja Aleksandra 1, Novi Sad!!

Informacije o ponudi

- Član "KLUB-POPUSTA"  ima mogućnost da jednom u toku validnosti Kartice "KLUB-POPUSTA" iskoristi poklon vaučer, i tako za 0 din.može iskoristiti:

-- DVA TERMINA od 45 minuta za Časove klavira ili pevanja za sve uzraste i 

-- Mesec dana muzičke radionice za decu uzrasta od 3-7 godina 

u --CENTRU ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE ,,MUZIKA,,  Kralja Aleksandra 1, Novi Sad!

- Članovi "KLUB-POPUSTA" takođe za svaku sledeću posetu 

CENTRU ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE ,,MUZIKA,

nakon što iskoristi poklon vaučer može iskoristiti popust:

-  2500 umesto 3500 dinara mesečno za Časove klavira ili pevanja, za sve uzraste 2 časa nedeljno (45 minuta) --CENTAR ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE "MUZIKA",  Kralja Aleksandra 1, Novi Sad!

- 1000 din. umesto redovne cene od 1500 dinara za Muzičke radionice za decu uzrasta od 3 do 7 godina 4 časa (45 minuta) mesečno--CENTAR ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE "MUZIKA",  Kralja Aleksandra 1, Novi Sad!


   Muzička radionica je  namenjena deci koja žele da upoznaju, neguju i ostvare svoje muzičke potencijale.Deci najmlađeg uzrasta, Muzičko zabavište radi sa decom od 3 do 7 godina, jedanput u toku nedelje. Uključuje pesmu, pokret, sviranje na dečijim muzičkim instrumentima i nastup.    

Čas traje 45 minuta. i odvija se Subotom od 10.15h-11h

 

Časove vodi Tina Damjanović Spajić profesor solfeđa i muzičke kulture

https://www.facebook.com/pages/Škola-Muzike/885644491475600?fref=ts

http://casovimuzikenovisad.com/ind


      Centar za muzičko obrazovanje "Muzika" je škola muzike koja postoji od 2015. godine. Nastava se odvija kroz časove klavira, solfeđa, pevanja, gitare i muzičke radionice. Prilagođena je svim uzrastima i nivoima znanja.
Centar za muzičko obrazovanje "Muzika" pruža zadovoljstvo učenja muzike, njenih zakonitosti i praktične primene, radost muziciranja. Polaznici su svih uzrasta, početnici, kao i oni koji su se nekada aktivno bavili muzikom pa sada obnavljaju svoje izgrađene veštine kojima čine život lepšim i sadržajnijim.
    
    Nastava je kreirana prema svakom polazniku, njegovim željama, navikama i sposobnostima, obuhvata učenje i javni nastup kao sastavni deo ovog umetničko - kreativnog procesa. Naši učenici su vredni i motivisani.

    U našoj školi muzike postoji mogućnost učenja na engleskom jeziku i online.
Naš rad obuhvata radionice za decu, solfeđo, teoriju muzike, sviranje na klaviru, gitari, pevanje, pripreme za upis, za polaganje prijemnog ili popravnog ispita...

Očekujemo nove polaznike da bismo ostvarili njihove želje.

2500 umesto 3500 časovi klavira, pevanja, solfeđa i teorije muzike, 8 časova mesečno, 2 puta nedeljno u dogovorenim terminima, radnim danima i vikendom, časovi su individualni, prilagođeni svakom učeniku

Časove vodi Tina Damjanović Spajić profesor solfeđa i muzičke kulture

 

  • Obavezna je rezervacija termina 1-2 dana unapred na  063/589-246
  • Čas za muzičku radionicu traje 45 minuta. i odvija se Subotom od 10.15h-11h
  • Vi kao članovi udruženja "Klub Popusti" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!

____________________________________

Pogodnosti  "KLUB-POPUSTA"

1) NEMA REGISTRACIJE

2) NEMA UPLATA U POŠTI ILI BANCI (kao članovi "KLUB-POPUSTA" plaćate na licu mesta)

3) NEMA VAUČERA

4) NEMA ŠTAMPANJA

5) POKLON VAUČERI

Ukratko rečeno, dovoljno je da pokažete aplikaciju na Vašem mobilnom telefonu kao dokaz da ste aktivan član udruženja"Klub Popusti" i potpuno besplatno dobijate poklon vaučer bez dodatnih i skrivenih troškova!

Informacije o pružaocu usluge

CENTAR ZA MUZIČKO OBRAZOVANJE MUZIKA

Kralja Aleksandra 1, 21000 Novi Sad