POKLON VAUČERI

Poklon vaučer kojim ostvarujete besplatan Wellness dan (korišćenje bazena i saune) u Wellness centru u Hotelu Park***** !

Redovna cena: 2280.00 din

Cena za članove kluba 0.00 din

Ušteda 2280 din

Poklon vaučer kojim ostvarujete besplatan Wellness dan (korišćenje bazena i saune) u Wellness centru u Hotelu Park***** !

Informacije o ponudi

- Član "KLUB-POPUSTA"  ima mogućnost da jednom u toku validnosti Kartice "KLUB-POPUSTA" iskoristi poklon vaučer, i tako za 0 din. umesto redovne cene od 2280 din.  može da iskoristi Poklon vaučer kojim ostvarujete besplatan Wellness dan (korišćenje bazena i saune) u Wellness centru u Hotelu Park***** !

- Članovi "KLUB-POPUSTA" takođe za svaku sledeću posetu Wellness centru u Hotelu Park***** nakon što iskoristite poklon vaučer možete iskoristiti popust:

1950 din. umesto redovne cene od 6040 din. za Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE, dve 30-minutne relax masaže uz korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park***** !

1990 din. umesto redovne cene od 4840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Đakuzi 30.min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park*****  !

2990 din. umesto redovne cene od 6840 din. za Wellness dan u Hotelu  “Park” za DVOJE- Đakuzi 30.min. + Dve masaže po 30 min. +  bazen i sauna u Wellness centru u Hotelu Park*****  !

 Poklon Vaučere ne možete iskoristiti  jedino u periodu od 30.12-08.01.2019. zbog praznika!

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temperatura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte!

DETALJI PONUDE:
 
- Radno vreme: (pon-ned) od 08h do 22h,
Obavezne rezervacije minimum  dan unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
- Vi kao članovi udruženja "Klub Popusti" ste upoznati sa činjenicom da ponuđač ima pravo da stopira ponudu!

____________________________________

Pogodnosti  "KLUB-POPUSTA"

1) NEMA REGISTRACIJE;

2) NEMA UPLATA U POŠTI ILI BANCI (kao članovi "KLUB-POPUSTA" plaćate na licu mesta);

3) NEMA VAUČERA;

4) NEMA ŠTAMPANJA VAUČERA;

5) POKLON VAUČERI

Ukratko rečeno, dovoljno je da pokažete aplikaciju na Vašem mobilnom telefonu kao dokaz da ste aktivan član udruženja"Klub Popusti" i potpuno besplatno dobijate poklon vaučer bez dodatnih i skrivenih troškova!

Informacije o pružaocu usluge

Novosadskog sajma 35, 21000 Novi Sad